سردرد و نارسایی کلیه، چگونه به درمان

سردرد و نارسایی کلیه، چگونه به درمان

سلام دکتر. من را به بیمارستان رفت به دلیل سردرد، و پس از آن من به عنوان نارسایی کلیه تشخیص داده شد. چه درمانی می توانید به من کمک کند؟

برای بیماران مبتلا به نارسایی کلیه مبتلا به سردرد، آنها معمولا فشار خون بالا داشته باشد. به عنوان یک ماده در واقع، کلیه یک بیمار نارسایی کلیه قادر به حذف آب اضافی، سموم و مواد زائد محصولات از بدن به طور کامل است. و به این ترتیب، بیماران خواهد سری از ناراحتی دارند به عنوان بیشتر و ناخواسته چند چیز در بدن جمع شده بودند.

چه تر است، سموم را به اعصاب آسیب، به طوری که، بیماران خواهد سردرد داشته باشد. همچنین، فشار خون بالا ناشی از نارسایی کلیه به این معنی یک استرس بالا در رگ های خونی از جمله عروق خونی سر وجود دارد. از این رو، وجود خواهد داشت درد در سر. است که می گویند، سردرد برای بیماران مبتلا به نارسایی کلیوی خطرناک است. بنابراین، بیماران می خواهند به اصلاح این سردرد می شود.

چه درمانی می تواند به بیماران نارسایی کلیه با سردرد کمک کند؟

پزشکی میکرو چینی Osmotherapy درمان خارجی، که می تواند اثرات زیر را انجام باشد:

گسترش عروق خونی است.

برطرف کردن استاز خون است.

ضد التهاب است.

ترمیم سلول های آسیب دیده کلیه اما نکروتیک و بهبود عملکرد کلیه.

هنگامی که عملکرد کلیه بازسازی شده است، سموم انجام خواهد شد، سردرد دور محو خواهد شد و بیمار یک زندگی بهتر داشته باشد.

اگر شما از نارسایی کلیه و سردرد رنج می برند و یا می خواهید برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد درمان، لطفا ترک یک پیام و یا ارسال شرایط بیماری خود را به ایمیل / واتساپ ما است. ما بهترین های ما سعی خواهد کرد که به شما کمک کند.

پست الکترونیک: sjzkidneyhospital@hotmail.com

واتساپ: +8618633865632

تاریخ انتشار : دو شنبه 18 ارديبهشت 1396 | نظرات ()